We are a full service

Creatief
Bedrijfsfotografie

Van Berkel Fotografie is al vanaf 2007 het adres voor zakelijke fotografie

Wat ik doe

Zakelijke fotografie is een vak apart en laat elke ondernemer op een bijzondere manier naar het eigen bedrijf kijken.

Visuele communicatie

Fotografie Uden staat voor visuele communicatie. Communiceren met beeld helpt elke ondernemer op weg als het gaat om online, sociale media en print. ‘Dat bedrijven steeds weer terugkomen en opnieuw gebruik maken van mijn diensten zegt genoeg.

Brand Identity

Al meer dan 350 ondernemers kwamen via Fotograaf Uden uit bij Van Berkel Fotografie. ‘Ik heb al een kwart eeuw ervaring en bied met name ondersteuning als het gaat om fotografie, sociale media en zichtbaarheid en vindbaarheid van je website te vergroten en online klanten te bereiken. Ik help bedrijven bij het zo goed mogelijk presenteren van hun onderneming’, .

Maatwerk

Wie via Google zoekt op Fotograaf Uden of Fotografie Uden zal zonder enige twijfel terechtkomen bij Van Berkel Fotografie. Van Berkel Fotografie biedt maatwerk en onderscheidt zich op de zakelijke markt door zowel de gevestigde als de startende ondernemer de juiste visuele instrumenten biedt om hun bedrijf op de enige juiste en professionele wijze te promoten.

Consultancy

Zakelijke fotografie is een vak apart en laat elke ondernemer op een bijzondere manier naar het eigen bedrijf kijken, vaak ook vanuit een heel ander perspectief. ‘Ik denk ook anders’. ‘Ik ben bovendien niet ‘besmet’ vanuit het verleden en stap overal blanco binnen. Ik kan voor elke ondernemer de gezochte motor zijn die nieuwe, verfrissende inzichten en ideeën biedt. Ja, noem het maar consultancy in een modern jasje.’

T

Specialisaties

Mijn specialiteiten? Dat zijn er nogal wat. Reclamefotografie en sociale media fotografie schaar ik zeker onder mijn specialiteiten, net als portretfotografie en bedrijfsfotografie. Wat ik ook doe is het verzorgen van cursussen en workshops fotografie. En uiteraard de al genoemde social media marketing’.

Eigen beeldmateriaal

Van Berkel Fotografie staat daarnaast voor een scherp oog voor ontwikkeling en kansen. Voor een open blik én voor uitdaging. ‘Hoe groter de uitdaging, hoe mee energie ik krijg en hoe meer voldoening ik uit een opdracht haal. Dan ook kom ik op de best denkbare manier tot mijn recht’. Bedrijven die hun onderneming snel en effectief in de snelle markt van tegenwoordig willen zetten, doen er verstandig aan met mij in zee te gaan. Ik bied de creativiteit en de energie die een bedrijf écht zichtbaar maakt.

Specialist

Van Berkel is hét adres voor zakelijke-, portret-, fashion en studiofotografie, maar ook voor beeldbewerkingen met Adobe Photoshop en Photoshop Lightroom en het verzorgen van cursussen en workshops. Hét adres voor zakelijke fotografie Uden, Van Berkel Fotografie dus, geldt als de specialist op het gebied van bedrijfsfotografie en is ook al de expert op het gebied van sociale media (LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram) en sociale media fotografie in het bijzonder.

Projecten

Tevreden klanten

Lopende projecten

Kopjes koffie

Waarom ik anders ben

‘Standaard ken ik niet en ik streef altijd naar dat extra, persoonlijk tintje in elke foto. Dat zorgt voor een speciale en opvallende website of presentatie. Het is een investering, maar het is die investering zeker waard. Professioneel beeld draagt nadrukkelijk en bewezen bij in de geloofwaardigheid van elke onderneming.’

Wetenswaardigheden

‘Tenslotte een paar heel aardige wetenswaardigheden. Visuele content wordt liefst 600.000 keer sneller opgenomen dan tekst en gemiddeld genomen wordt tekst met beeld bijna honderd procent meer gezien. Visuele content wordt daarnaast veel sneller gedeeld en ook je brein wordt voor het overgrote deel visueel gevoed. Bewezen is dat mensen dat wat ze zien voor tachtig procent onthouden. Voor lezen geldt een percentage van twintig procent. Voor wat mensen opslaan van wat ze horen geldt een nog veel lager percentage.

  • Visuele content – 600.000 x sneller
  • Tekst met beeld wordt bijna honderd procent meer gezien
  • Wat mensen zien wordt voor 80% onthouden

Wat klanten zeggen

Wat klanten over mij zeggen.

“Voor de nieuwe huisstijl van Markant Uden heeft Rob foto’s genomen van onze medewerkers. En niet zomaar een portretfoto. Nee, de opdracht was om vier verschillende emoties te tonen. En dit is zeer goed gelukt, mede dankzij het enthousiasme van Rob. De foto’s kom je nu tegen op onze visitekaartjes, maandprogramma, programmaboek en andere drukwerk en op een bus!”

Markant Uden

Markant Uden

“Rob is een goede fotograaf die de details prima weet vast te leggen.Komt afspraken na. Een professional met veel passie voor zijn vak”.

Anne Marie van Duivenboden

Eigenaresse, BodyVision

“We hire Rob when it comes to photography for developing leaflets, newsletters, exhibition fairs and so on. Rob is able to shoot the right pictures at once against reasonable costs. In one instance, Rob has travelled to our factories in India to support the developing of a high professional company trailer. The result was great”.

Jos van Doren

Doing business internationally and working with driven individuals, Van Doren Engineers

” Voor onze Open dagen dit jaar (2018) waren we weer op zoek naar een leuke en leerzame afsluiting met een Gastspreker.
Graag wilde we iets doen met Social Media (Met de focus op marketing) omdat dat toch een belangrijk aspect is in deze tijd.
Hiervoor hadden we Social Media specialist Rob van Berkel gevraagd.
Die het voorstel deed met oog op onze doelgroep (schilders,stukadoors) om een presentatie te doen over hoe je een goede foto maakt voor op Social Media.

Rob van Berkel was een leerzame, luchtige en leuke afsluiting na een avond die al bomvol informatie zat.
In dat laatste half uurtje wist hij de aandacht van de gasten goed te behouden.
Met een interactieve presentatie waar hij het publiek in mee neemt.
Een stukje praktijk om te laten zien hoe ze met een paar makkelijke tips een betere foto kunnen maken. Hoe ze in plaats van een ‘Kiekje’ een foto kunnen maken.
En de volgende keer dat ze een foto maken zullen ze dit advies ter harte nemen.
Rob van Berkel is zeker een aanrader als gastspreker voor dit soort evenementen.

Woodfield B.V.”.

Woodfield

Woodfield B.V.

Let’s Start Something new
Say Hello!

Pin It on Pinterest