Cursussen en workshops fotografie

Leer (beter) fotograferen met een workshop of cursus fotografie

Wil jij (beter) leren fotograferen? Laat het tijdperk van de mislukte vakantiefoto’s achter je. Voorkom voor eens en altijd frustratie en teleurstelling over te donkere, overbelichte of bewogen foto’s van memorabele momenten. Meld je aan voor een fotografiecursus.

Of je nou beginner bent of gevorderd, of je nou betere foto’s wilt maken voor sociale media of je gemaakte foto’s wilt verbeteren. Voor iedereen die gek is op fotograferen. Voor iedereen die meer wil leren.

01

Basiscursus fotografie

Je camera in de manuele stand, jij in de creatieve modus
Een foto maken kunnen we tegenwoordig allemaal. Maar een goede foto maken, is meer dan alleen die groene knop op je camera indrukken. Wil je de kwaliteit van je foto’s in eigen hand houden, dan fotografeer je in de manuele camerastand. In deze basiscursus leer je handmatig fotograferen. Wat is diafragma, sluitertijd en ISO-waarde? Hoe beïnvloed je deze elementen voor het gewenste resultaat? Je nieuwe theoretische kennis passen we direct toe in de praktijk.

Eerdere cursisten – meer dan 400 – geven deze basiscursus fotografie gemiddeld een 9,2.

02

Fotografie workshops voor gevorderden

De fotografische diepte in: herhalen en inzoomen op details
Je bent bekend met de beginselen van de fotografie. Je weet hoe je camera werkt, maar het instellen van de sluitertijd, diafragma en ISO gebeurt nog niet op de automatische piloot. Staat je camera eindelijk handmatig ingesteld, is de vogel gevlogen, het fotografisch moment voorbij. Diverse workshops zoomen verder in op de mogelijkheden van je camera. Je verbetert je techniek, je ontdekt de studio, je speelt met licht en maakt o.a. een studioportret.

De volgende workshops zullen binnenkort aangeboden worden.

  1. Update je basiskennis d.m.v fotowandeling
  2. Portretfotografie
  3. Studiofotografie

 

03

Workshop Lightroom

Verwerk en bewerk je foto’s in Lightroom voor een goed, beter, best resultaat
Je bent tevreden met de kwaliteit van je foto’s, maar je geeft ze graag nog die finishing touch? Ga dan aan de slag met Lightroom. Met dit fotobewerkingsprogramma van Adobe retoucheer je, organiseer je en beheer je al jouw foto’s in een handomdraai. Verbeter je workflow, ontdek de verborgen functies en optimaliseer je foto’s met een paar schuifjes aan de knoppen.

HEBBEN WIJ SAMEN EEN “KLIK”?
Say Hello!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.