FOTOGRAFIE CURSUS & WORKSHOP

Je hebt interesse om te leren fotograferen of je wilt juist je fotografische vaardigheden naar een hoger plan brengen. Rob van Berkel is gespecialiseerd in het verzorgen van fotografische trainingen en cursussen. Van basiscursus fotografie tot en met social media fotografie. De fotocursussen en trainingen die ik organiseer is uniek in zijn soort. Geen online of schriftelijke cursus, ik kies voor een persoonlijke en praktische benadering waar ik letterlijk naast jou sta.

BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Met verschillende fotografische opdrachten ga ik mijn ervaringen snel en direct overbrengen op jou als beginnend fotograaf. Ik zorg met mijn unieke benadering dat jij betere en mooiere foto`s gaat maken.

GEVORDERDEN FOTOGRAFIE

In deze cursus gaan we alleen maar leuke dingen doen. De details van je camera ontdekken, de studio in, leren flitsen en uiteindelijk een prachtig portret maken.

LIGHTROOM WORKSHOP

Lightroom is een software programma voor het beheren en bewerken van je foto’s. In deze training gaan we het gehele proces van je foto’s doorlopen en op je computer beheren. We gaan aan de slag met je gemaakte foto’s te verwerken en bewerken in Adobe Photoshop Lightroom.

Neem contact met me op

Na het invullen van mijn contactformulier neem ik binnen één werkdag contact met je op.

Rob van Berkel Photography

Loopkantstraat 25

5405 AC Uden

Rob van Berkel Photography

Pin It on Pinterest