Terugkomdag cursus fotografie

Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden om je in te schrijven.
Download hier de reader
R

Voor wie?

 

Op 5 november organiseer ik de terugkomdag fotografie.

Deze dag is speciaal voor jou als “oud” cursist van de basiscursus fotografie.

Van diverse cursisten hoorde ik geluiden dat ze graag nog eens een update wilden hebben. Een dag waar we weer even terug gaan naar al het geleerde op de Basiscursus Fotografie. Vandaar dat ik dit initiatief ook heb genomen.

Mijn idee is dan ook om het geleerde (en dan voornamelijk de techniek) weer even te herhalen, maar ook weer de tips en trucs de revue te laten passeren, om vervolgens te gaan wandelen met de camera. “De fotowandeling” Tijdens deze wandeling wil ik je opdrachten meegeven om uit te voeren. Mocht je een leuke opdracht weten voor jezelf of anderen, laat het me dan even weten.

We sluiten af met een lunch in d’n Office. Uiteraard kom ik er later op terug als je wensen hebt voor de lunch qua allergieën etc.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan laat het me maar weten.

h

Het programma

 

09.00 – 09.30 uur: Start programma

09.30 – 10.30 uur: Herhaling techniek

10.30 – 12.30 uur: Fotowandeling met opdrachten

12.30 – 13.30 uur: Lunch

Nog te gaan tot de terugkomdag

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik heb er weer zin in

Aanhef

Dhr.Mevr.

Voor en achternaam*

Straatnaam en Huisnummer*

Postcode en Plaats*

E-mailadres & Telefoonnummer*

Ik wil me graag inschrijven voor de terugkomdag van zaterdag 5 november 2016?*

Terugkomdag 5 november 2016

Akkoord*

Door me in te schrijven, ga ik akkoord met de kosten van € 25,--

Aanvullende informatie

*Verplichte velden

Cursuslocatie

De cursus wordt gegeven in d’n Office  – Loopkantstraat 25, 5405 AC UDEN

d'n Office

Cursus Locatie: d’n Office – Pnemstraat 1, Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Pin It on Pinterest