Online Marketing & Media

Wil jij beter gevonden worden op het internet, of hoog scoren in Google? Dan past mijn nieuwe dienst Online Marketing en Media helemaal bij jou! Binnen mum van tijd is jouw naam bekend op het wereldwijde web en weten zoekmachines precies hoe ze jouw website moeten indexeren. De dienst omvat alles wat je nodig hebt om succesvol op het internet actief te zijn. Volledig, creatief en van hoge kwaliteit.

Online Marketing en Media is het complete pakket. Adverteren, content en vindbaarheid; alles bij één aanbieder, tegen een vaste prijs. Met mijn specialistische kennis stel ik voor jou een persoonlijk programma op, waarmee je website gegarandeerd boven de concurrentie uitstijgt. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

01

Adword Campagnes

Adverteren op specifieke zoekwoorden, of onderzoek doen naar je doelgroep? Dat kan met Google Adwords. Maar welke woorden moet je gebruiken en hoe krijg je de beste conversiegraad? Laat je een Adword Campagne opzetten door een specialist, dan wordt over al die zaken grondig nagedacht. Zo trek je meer -betalende-  bezoekers naar je website. Ik ben in het bezit van een Google Adwords certificaat en ken de kneepjes van het vak. Zo weet je zeker dat je Adwords campagne op een goede manier wordt opgezet.

02

SEO optimalisatie

Een website moet op een degelijke manier gebouwd worden, zodat Google daar wijs uit kan worden. Niet alleen aan de kant van de gebruiker, maar ook in de code. Met een duur woord heet dat ‘SEO optimalisatie’ (Search Engine Optimization).  Ook de tekst, de afbeeldingen en video’s moeten op een juiste manier worden geplaatst. Een zoekmachine dient de site te kunnen begrijpen, om de waarde voor de bezoeker te kunnen inschatten.

03

Zakelijk bloggen voor bedrijven

Een goede blog trekt bezoekers. Lezers blijven terugkomen voor content van hoge kwaliteit. Laat je blog schrijven door een ervaren schrijver, met verstand van zaken in het vakgebied. Kies voor content van hoge kwaliteit; dus grammaticaal juist en zonder spelfouten. Dat voegt echt iets toe aan je vindbaarheid.

04

Sociale media kanalen inrichten

Het inrichten van een socialmedia-kanaal is een samenspel van tekst, beeld en geluid. Het kan al snel misgaan, zoals wanneer je te veel afbeeldingen plaatst zonder uitleg, of juist te weinig audiovisuele middelen gebruikt. De juiste content kalender zorgt voor een gestage groei van bezoekersaantallen.

05

Facebook campagnes en conversieoptimalisatie

In een handomdraai meer Facebook volgers? Een succesvolle campagne op Facebook zorgt voor meer trouwe aanhangers en maximaliseert je conversie. Een professional bewaakt bovendien de grens tussen succesvolle marketing en spam.

06

Google Adwords specialist

Ik ben Google Adwords specialist. Dat maakt dat ik precies weet hoe jij het beste resultaat kunt behalen. Je krijgt specialistische hulp; of het nu gaat om het kiezen van een goed zoekwoord, of de duur van een campagne.

07

Klantgerichte aanpak

Mijn aanpak is klantgericht en individueel. Dat betekent dat ik bij iedere klant anders te werk ga. Iedere doelgroep vereist een unieke aanpak, bijvoorbeeld met betrekking tot longtail zoekwoorden en complete campagnes.

Laten we iets nieuws beginnen
Say Hello!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Ik wens informatie over:

Pin It on Pinterest